«Imponerende» av Fremskrittspartiet

Warning: Undefined array key "juiz_sps_order" in /customers/1/d/e/arneespedal.com/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/juiz-social-post-sharer/inc/front/buttons.php on line 302

I Sandnesposten 22.juni 2005 kan vi lese at Fremskrittspartiets Sigbjørn Flørli uttaler at: ”- Sandnes-skolen går bra.” En ganske imponerende uttalelse, hvilken planet har egentlig Flørli oppholdt seg på i det siste? I sakspapirene til møte der Flørli kom med denne uttalelsen kan vi blant annet lese: ”Innsparingstiltak har ført til en kvalitetsforringelse på Lura skole.”. Trenger Fremskrittspartiet klarere tale enn det?

Om man har fulgt med i debatten i media har man fått med seg at Sandnes-skolen har en del utfordringer. Beskrivelsene fra rektorer og utdanningsforbundet tyder i all høyeste grad på at skolene opererer på grensen. Det er åpenbart at skolenes økonomiske rammer er så dårlige at det fører til dårligere kvalitet på det tilbudet kommunen skal gi til byens unge befolkning. Vi husker også oppslag om ventilasjonssystem som er så dårlige at elevene blir syke.

Vi må vise vilje til å satse på den oppvoksende generasjonen, derfor prioriterer Arbeiderpartiet både lokalt og nasjonalt mer penger til skolen fremfor lavere skatter for dem som har mest fra før.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *