Om meg

Bilde av Arne Buchholdt Espedal
Foto: Espen Mills

Jeg har siden høsten 2003 representert Arbeiderpartiet i Sandnes bystyre. Etter valget høsten 2011 ble jeg heltidspolitiker som blant annet nestleder i bystyregruppa.I 2023 var jeg ordførerkandidat for Sandnes Arbeiderparti, og har etter valget vært gruppeleder.

Jeg har permisjon fra min jobb som arealplanlegger. Jeg er utdannet sivilingeniør i samfunnssikkerhet, et studie jeg fullførte våren 2006 med en masteroppgave med tittelen «Risiko og sårbarhet i den fysiske planleggingen». Før jeg gikk fikk permisjon utarbeidet jeg reguleringsplaner, ROS-analyser, konsekvensutredninger og andre oppgaver knyttet til planlegging.

Jeg har en fantastisk kone i Else Dorrit, og sammen er vi foreldre til Andreas på 6 år, Ingrid på 4 år og Maja som ikke er blitt et år enda. Annenhver uke er Simon på 12 år også med oss.

Min fritid ellers fylles i hovedsak med politikk. Ellers leser jeg også endel bøker, hovedsakelig bøker skrevet av Tom Clancy. Jeg liker også bøkene til Michael Moore. I den siste tiden har jeg fått en interesse for bøkene til Patrick O’Brian. I og med at både Clancy og O’Brian skriver lite bøker for tiden (begge er døde), blir det også mye tid til historiebøker og debattbøker.

Det finnes en wikipedia artikkel om meg.