Sandnes Helsesenter et etterlengtet forsterket sykehjem

Warning: Undefined array key "juiz_sps_order" in /customers/1/d/e/arneespedal.com/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/juiz-social-post-sharer/inc/front/buttons.php on line 302

I Stavanger Aftenblad 14.06.2012 spør Elsa Kristiansen om Sandnes Helsesenter skal bli et sykehjem, og om det betyr samme bemanning som et vanlig sykehjem.

Sandnes Helsesenter blir et sykehjem med korttidsplasser for rehabilitering, medisinsk observasjon, vedlikeholdstrening og andre korttidsopphold. I tillegg kommer frisklivssentralen som også får plass i bygget. Sandnes Helsesenter blir et helsetilbud som ligger mellom vanlig sykehjem og sykehus, det vil derfor være behov for en bedre bemanning, bedre utstyr, høyere kompetanse enn på et vanlig sykehjem. Blant annet skal det være tilgjengelig lege døgnet rundt.

Sandnes Helsesenter blir en viktig brikke i kommunens helsetilbud, og skal bli linken mellom tradisjonell kommunehelsetilbud (sykehjem og hjemmetjeneste) og spesialisthelsetjenesten (sykehuset). Det blir derfor en gledens dag når vi kan innvie nytt helsesenter i Sandnes gamle sykehus i 2014, samme år som det er 100 år siden Sandnes sykehus ble bygget.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *