Svakt av Peppes Pizza

Warning: Undefined array key "juiz_sps_order" in /customers/1/d/e/arneespedal.com/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/juiz-social-post-sharer/inc/front/buttons.php on line 302

Digi.no melder i dag at man kunne lese andres ordehistorikk hos Peppes Pizza. Dette viser at det virkelig er påtide at bedrifter tenker seg om hvordan man tar vare på andres personopplysninger. På spørsmål fra Digi.nos journalist om slik informasjon er nødvendig svarer Peppes: «Nei, men hvor hemmelig kan det være?» Peppes bør innse at kunden ikke forventer at deres ordrehistorikk ligger relativt åpent på nett. Og jeg tillatter meg å stille spørsmålet om hvorfor Peppes trenger å lagre en ordrehistorikk? Hvilken nytte har de av å vite hvilken pizza jeg spiste når?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *