msgbartop
Arne Buchholdt Espedals hjemmeside
msgbarbottom

16 nov 08 Om meg

Bilde av Arne Buchholdt Espedal

Foto: Espen Mills

Jeg har siden høsten 2003 representert Arbeiderpartiet i Sandnes bystyre. Etter valget høsten 2011 ble jeg heltidspolitiker som blant annet nestleder i bystyregruppa.

Jeg har permisjon fra min jobb som arealplanlegger i Dimensjon Rådgivning AS . Jeg er utdannet sivilingeniør i samfunnssikkerhet, et studie jeg fullførte våren 2006 med en masteroppgave med tittelen «Risiko og sårbarhet i den fysiske planleggingen». I Dimensjon utarbeidet jeg reguleringsplaner, ROS-analyser, konsekvensutredninger og andre oppgaver knyttet til planlegging.

Jeg har en fantastisk kone i Else Dorrit, og sammen er vi foreldre til lille Andreas på 1 år. Annenhver uke er Simon på 7,5 år også med oss. Han begynner å bli stor gutt som både leser, regner og stiller pappaen vanskelige spørsmål.

Min fritid ellers fylles i hovedsak med politikk. Ellers leser jeg også endel bøker, hovedsakelig bøker skrevet av Tom Clancy. Jeg liker også bøkene til Michael Moore. I den siste tiden har jeg fått en interesse for bøkene til Patrick O’Brian. I og med at både Clancy og O’Brian skriver lite bøker for tiden (begge er døde), blir det også mye tid til historiebøker og debattbøker.

Det finnes en wikipedia artikkel om meg.

Comments are closed.